Kredittfaglig utdanning våren 2019 - påmelding nå

Publisert på

Høsten er her, og vi i Norsk Kredittforum inviterer medlemmer og nettverk til en god frokost med engasjerte foredragsholdere og spennende innlegg den 20. september fra kl. 08.30. Vi har invitert Kjell-Ola Kleiven sikkerhetsekspert kjent fra Svindeljegerne på TV3 og Kjetil Andre Welde Knudsen Chief Risk Officer fra Instabank.Om foredragsholderne:

Kjell-Ola Kleiven, er spesialist innenfor risiko og sikkerhetsspørsmål og en av programlederne i Svindeljegerne på TV3. Han er styreleder og en av grunnleggerne i selskapet Risk Information Group AS. Kjell-Ola Kleiven har en av Norges største næringslivsblogger hvor han skriver mye om risiko innenfor økonomi, politikk og samfunn. Foruten dette er Kjell-Ola Kleiven en ettertraktet foredragsholder
Kjetil Andre Welde Knudsen, er Chief Risk Officer (CRO) i Instabank, med ansvar for kredittrisikoarbeidet i banken. Instabank ASA ble etablert i 2016 og er en norsk digital bank.  Kjetil Andre Welde Knudsen har sin bakgrunn fra Lindorff og Santander i tillegg til Instabank. Gjennom hele karrieren har han jobbet med styring av kredittrisiko gjennom porteføljeanalyse, prediktiv modellering, inkasso og operasjonell drift av søknads og scoringsystem.


Frokostmøtet er kostnadsfritt for medlemmer / kr 600,-, for ikke-medlemmer i Norsk Kredittforum.

Påmelding direkte på e-post til: post@kredittforum.no.


Frokost serveres fra kl. 08.30 på Louise, Aker brygge.

Hjertelig velkommen!


Norsk Kredittforum