Velkommen til frokostmøte 5. september kl. 08.30 på Louise, Aker Brygge

Publisert på

På vårt siste frokostmøte før sommeren fortalte økonomiekspert og programleder Lene Drange om sitt arbeid for og med folk som havner i Luksusfellen. Denne gangen forteller fagsjef Hilde E. Johnsen i Finans Norge, om undervisningstilbudet som gis gjennom Skolemeny-nettverket for unngå at unge havner i Luksusfellen. I tillegg får vi en innføring i hvordan vi skal bygge et godt compliance system, fra partner Anne Christine Wettre i Advokatfirmaet Ræder. Dessuten vil fagansvarlig kreditt, Per Einar Ruud, i Bisnode si litt om hvordan det gikk med AS Norge i 2018. 

Påmeling til post@kredittforum.no, senest onsdag 4. september kl. 12.00.

Velkommen til frokost den 5. september fra kl. 08.30 på Louise, Aker Brygge. Frokostmøtet er kostnadsfritt for medlemmer i Norsk Kredittforum, og koster kr 650,-, for ikke-medlemmer. 


Hilde E. Johansen leder Skolemeny-nettverket, som administreres av Finans Norge. Skolemeny-nettverket bidro i fjor til at rundt 157.000 elever i barne-, ungdoms- og videregående skole fikk økonomiopplæring. Nettverket gir også opplæring til lærere og lærerstudenter. Innsatsen er et viktig bidrag for å hjelpe de unge til å styre sin egen økonomi når de skal flytte hjemmefra. Begrepet Compliance kan kort forklares med «å følge reglene og ta ansvar», men hva betyr det egentlig i praksis? Anne Christine Wettre er partner i Advokatfirmaet Ræder. Hun gjennomgår hvordan din bedrift kan styre etter Compliance ved å etablere gode rutiner som reduserer risiko og skaper vekst for din bedrift, herunder hvordan bygge et Compliance system.


Tall for AS Norge - hvordan gikk det i 2018? Fagansvarlig kreditt i Bisnode, Per Einar Ruud, har sett på tallene og gir en kort status på utviklingen. 


Meld deg på i dag via: post@kredittforum.no

H
jertelig velkommen!