Frokostmøte 11. februar 2016

Publisert på

Norsk Kredittforum inviterte til frokostmøte som tok sted på D/S Louise Aker Brygge torsdag den 11. februar 2016. Denne gang fikk vi besøk av Jan L. Andreassen fra Eika Gruppen og Tore Torvildsen fra Ambita. I tillegg presenterte vi vinner av Kredittprisen 2015.


Styret takker for alle fremmøtte og foredragsholdere med spennende temaer.

Jan L. Andreassen «Er kredittsykelen ved veis ende?»
Jan L. Andreassen er sjeføkonom i Eika Gruppen, en sammenslutning av 74 banker i Norge. Han har lang fartstid fra finans og er interessert i en god debatt, både om makroøkonomiske spørsmål og utsiktene fremover.

Jan ønsket ikke at presentasjonen skulle ligge ute på nettet.

Link til bloggen hans: http://jansblogg.eika.no/category/internasjonal-%C3%B8konomi/

Tore Torvildsen «Verdien av eiendomsinformasjon»
Hvilken informasjon finnes i eiendomsregisteret som kan bety noe for kundemassen til et selskap? F.eks. hva betyr det hvis kundene dine tar opp mer lån, kjøper eiendom, selger eiendom, etc. Dette
gir mersalgsmuligheter, men også økt risiko for mislighold. Eiendomsmassen til privatpersoner i Norge
utgjør i snitt den største formuen for den enkelte, og er derfor en viktig kundeatferdskilde for alle som selskaper som selger produkter/tjenester til privatmarkedet.
Tore Torvildsen er Key Account Manager i Ambita.


Presentasjonen til Tore Torvildsen finner du her

Kredittprisvinner 2015
Kredittprisvinneren for 2015 ble Martin Hovden fra Aller Media som fikk et flott maleri av Norsk Kredittforum, laget av Oslofjorden Kunstsenter, samt et stipend på kr. 15.000,- fra Bisnode. Martin Hovden skal da etter tradisjonen holde et foredrag på neste frokostmøte/ generalforsamling 8. april 2016.

Invitasjonen til frokostmøte finner du her: Trykk her


Med vennlig hilsen 
Norsk Kredittforum