Velkommen til frokostmøte 22. september 2016

Publisert påNorsk Kredittforum inviterer til frokostmøte på D/S Louise på Aker Brygge torsdag 22. september fra kl. 08:30

FOREDRAGSHOLDERE

Arnt Kvitberg Angell 
Arnt er leder for Granskning og Forensic Services i Deloitte Advokatfirma. Han har bakgrunn fra Økokrim som førstestatsadvokat/avdelingsleder, og har 19 års erfaring med etterforskning, påtale og prosedyre av kompliserte saker om økonomisk kriminalitet, særlig om korrupsjon, hvitvasking og bedragerier. Således har han tung kompetanse både faktisk og juridisk. Han har hatt ansvaret for Økokrims innsats mot korrupsjon, og har med sin betydelige erfaring unik innsikt i korrupsjonsfeltet både nasjonalt og internasjonalt.

Ingjerd Thurmer

Ingjerd er markedssjef med ansvar for intern- og ekstern kommunikasjon i Kredinor. Hun er brennende opptatt av å øke kunnskapen om inkasso, særlig blant de unge. Inkassotallene blant unge fra 18 til 25 år har hatt en jevn økning siden 2014. Økningen er fra et lavt nivå, men den er økende innenfor alle områder for kredittkjøp. Thurmer mener noe av årsaken skyldes lav kunnskap om inkasso. Hun ønsker også – i likhet med bransjen – å jobbe for å få mer privatøkonomi inn i skolen, gjennom blant annet samarbeidsprosjektet skolemeny.no i regi av Finans Norge.


KLIKK HER FOR MELDE DEG PÅ!