Hopp til hovedinnhold

Om oss

Gjennom kunnskapsformidling og nettverksbygging, skal vi øke kunnskapen blant våre medlemmer på tvers av stillingsnivå og bransje. Vi har medlemmer fra et bredt spekter av bedrifter - fra produksjons- og handelsbedrifter til banker og finansinstitusjoner.
Gruppe mennesker sitter samlet i et møterom. Foto.

Hva gjør vi i Norsk Kredittforum?

Vi leverer verdi til våre medlemmer gjennom nettverksbygging, kunnskapsdeling og gjennom utdeling av kredittprisen.

Kunnskapsdeling

Norsk kredittforum er en arena for kunnskapsformidling av sentrale temaer innen økonomi og kreditt, og vi belyser felles utfordringer og muligheter i kredittarbeidet.

Nettverksbygging

Våre frokostmøter bidrar til å øke deltakernes kontaktnett, noe som er nyttig for å utveksle erfaringer med hverandre. 

Kredittprisen

Kredittprisen går til en kandidat som har utviklet og synliggjort verdien av en effektiv kredittfunksjon i sin virksomhet.

Vår historie

Norsk Kredittforum ble etablert i 1985 med mål om å skape en møteplass der kunnskap og diskusjon rundt kredittfaglige tema med økonomisk betydning skulle stå sentralt. Vi er i dag en faglig sterk organisasjon med en engasjert medlemsbase. 
Høye bygninger. Foto.

Styret i Norsk Kredittforum

Ta kontakt med styret dersom du har spørsmål eller innspill til oss i Norsk Kredittforum. 
Tobias Bjørnsen

Styreleder 

Tobias jobber som Salgssjef i Intrum og har jobbet i ulike salgsroller i Intrum de siste 7 årene. Han leder et salgsteam og jobber mye mot de som har ansvar for kreditt og økonomi i ulike virksomheter.

Per Einar Ruud

Styremedlem

Per Einar har jobbet med Norsk Kredittforum siden 1998. Han har vært fagansvarlig for Kreditt i Dun & Bradstreet, og har holdt utallige foredrag, kurs og innlegg i media rundt kredittfaglige emner.

Anne Christine Wettre

Styremedlem

Anne Christine Wettre er advokat og partner i Advokatfirmaet Ræder AS. Hun er leder av selskapets insolvensavdeling og arbeider jevnlig med insolvens- og restruktureringsrett, tvangsfullbyrdelsesrett og forfølgning av krav.

Arild Fjeldheim
Styremedlem
Har jobbet innen kreditt og inkasso siden 2000 som selger og Key Account Manager. Brenner for kredittfaget og gøy å jobbe i en bransje som er viktig for næringslivet.
Anette Giske

Styremedlem

Anette jobber som Credit and Risk Manager i Ice, og har flere års bakgrunn fra kredittarbeid både innen Telecom og inkasso.

Lars Trælvik

Styremedlem
Utdannet revisor, og har hatt ulike ledereroller i Securitas-konsernet. Jobber i dag i NAV med å hjelpe mennesker å komme seg tilbake i jobb.

Per Fjærestad

Styremedlem

Country Manager i kredittopplysningsbyrået Creditsafe Norway AS. Har jobbet i kredittopplysningsbransjen siden 1998 og sitter også i styret til Norsk Kredittopplysningsbyråers Forening.

Er du neste styremedlem?
Ta kontakt dersom du er interessert i å sitte i styret. 
Kontakt oss