Hopp til hovedinnhold

Personvern og cookies

Her finner du vår personvernerklæring, og informasjon om hvilke informasjonskapsler (cookies) vi benytter, og hvordan du kan slette dette.

Personvernerklæring for Norsk Kredittforum

Personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Her finner du mer informasjon.
Personvernerklæring

Behandlingsansvarlig

Styreleder er på vegne av Norsk Kredittforum behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

 

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder: navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse.

 

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

 

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

 

Innhenting av personopplysninger

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

 

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

Personvernombud

Vi har et personvernombud, vår daglige leder, som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt

 

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:
post@kredittorum.no
Norsk Kredittforum

c/o Per Sigurd Fjærestad
Hovdens vei 14
1459 NESODDEN

Cookies (informasjonskapsler)

Når du besøker [nettside] registrerer vi informasjon om ditt besøk med en såkalt cookie (på norsk: informasjonskapsel). Dette er en liten fil som lagres i nettleseren på enheten du bruker. Denne filen lagrer informasjon, for eksempel om når du besøkte oss sist eller data du har skrevet inn i et registreringsskjema på denne nettsiden.

Informasjon som samles inn vil aldri, under noen omstendighet, bli delt eller solgt. Den kan heller ikke identifisere deg som person, men vil kun bli brukt til å analysere brukeratferd for å forbedre nettstedet.

Under følger informasjon om hvilke cookies som brukes på http://www.kredittforum.no/
Nødvendige cookies

Nødvendige informasjonskapsler bidrar til å gjøre et nettsted anvendelig ved å aktivere grunnleggende funksjoner som sidebeskrivelse og tilgang til å sikre områder av nettstedet.

Nettstedet kan ikke fungere uten slike cookies.

CookieHensiktUtgiverTypeUtløper
PHPSESSID Registrerer brukerens økt på tvers av undersider. kredittforum.no HTTP 6 dager
Cookies brukt til markedsføring

Google Analytics (_ga)

Vi bruker Google Analytics for å analysere brukeratferd på nettsidene våre. Programmet samler opplysninger om hvilke sider som blir mest lest, hvor trafikken kommer fra, hvor mange som har besøkt siden, hva besøkende søker etter m.m. Informasjonen kan ikke spores tilbake til deg. Vi bruker opplysningene til å forbedre og videreutvikle nettsiden.

 

Google tag manager(_ga_#)

Dette er et analyseprogram som håndterer andre tagger og script, som Google Analytics. Informasjonen som lagres er ikke sporbar tilbake til deg. Den benyttes i fortløpende justeringer og tilpassinger slik at vi kan gjøre opplevelsen på nettsiden best mulig.

 

Google search console

Vi bruker Google Search console til å sikre at alle sidene på nettstedet vårt kommer opp på google. Google search console bruker ikke cookies.

Se Google sin privacy policy her

Slette cookies

Hvis du har benyttet en nettside og ønsker å slette cookies kan du benytte guiden nedenfor. Finn din nettleser nedenfor. Merk at det kan ta flere minutter å slette bufferloggen.

 

Google Chrome:

1. Trykk på skiftenøkkelikonet på verktøylinjen i nettleseren
2. Velg verktøy
3. Velg tøm logg
4. I dialogruten merker du av for de informasjonskapslene du vil fjerne
5. Bruk menyen øverst for å velge datamengden som du vil slette
6. Velg tidenes morgen for å slette all data
7. Trykk tøm logg

 

Internet Explorer 9.x:

1. Trykk på verktøy-knappen (ikonet ser ut som et tannhjul)
2. Velg Sikkerhet i rullegardinmenyen
3. Velg Slett leserlogg
4. Fjern merket for bevar data for webområder i favoritter
5. Merk av for midlertidige Internett-filer
6. Trykk på slett

 

Internet Explorer 8.x:

1. Trykk på sikkerhet-menyen
2. Velg slett leserlogg
3. Fjern merket for bevar data for webområder i favoritter
4. Merk av for Midlertidige Internett-filer
5. Trykk på Slett

 

Internet Explorer 7.x:

1. Trykk på verktøy-menyen
2. Velg slett leserlogg
3. Trykk på slett filer
4. Trykk på ja i bekreftelsesvinduet.
5. Trykk på Lukk.

 

Mozilla Firefox:

1. Trykk på verktøy-menyen
2. Velg slett logg
3. Velg alt i rullegardinmenyen slett tidsrommet
4. Merk av for buffer
5. Trykk på slett nå

 

Safari for Mac OS X:

1. Trykk på safari-menyen
2. Velg tøm buffer
3. Trykk på tøm

 

Safari 5.x for Windows:

1. Trykk på innstillinger
2. Velg innstillinger i rullegardinmenyen
3. Trykk på personvern
4. Trykk på fjern alle nettsteddata i delen informasjonskapsler og andre nettsteddata
5. Trykk på fjern nå

 

Opera:

1. Trykk på verktøy-menyen
2. Velg slett private data i rullegardinmenyen.
3. Trykk på detaljer.
4. Velg tøm hele mellomlageret, og fjern merket for eventuelle rader du ikke ønsker å tømme.